Заследете не на

Инстаграм

 

f

Чоколадна торта

Чоколадна торта

За љубителите на вистинска чоколадна торта, направена од кори од белка и какао, премачкани со слој вистинско чоколадо и чоколаден фил збогатен со ореви и (лешници/бадеми).

Tags: