Заследете не на

Инстаграм

 

Семејна традиција...

Нашата приказна

Почитувани купувачи и пријатели,
Шарлота е семејна компанија со повеќе три децениско работно искуство. Затоа е сосема нормално што ние денес уживаме репутација на една од најстарите слаткарници на ниво на цела држава. Во Шарлота се за првпат направени...

Добредојдовте во царството на тортите

За повеќе информации и нарачки околу нашите производи

посетете ја нашата онлајн продавница

Бесплатна достава

Имате премногу обврски и немате време да го организирате купувањето на торта? Или пак сакате да изненадите ваш пријател? Ние вршиме бесплатна достава до Вашиот дом, работно место, игротека или ресторан на територијата на град Скопје, со исклучок на некои поединечни одделни локации. Контактирајте не, и очекувајте ја Вашата нарачка.

Понеделник 07:00 - 23:30
Вторник 07:00 - 23:30
Среда 07:00 - 23:30
Четврток 07:00 - 23:30
Петок 07:00 - 23:30
Сабота 07:00 - 23:30
Недела 07:00 - 23:30

Ние сме отворени за нашите купувачи

За вас, кои сакате да почувствувате богат вкус и задоволство при секое парче торта. Повелете и уверете се во вкусот на нашите производи.