Заследете не на

Инстаграм

 

d

Баклава

Баклава

Вид на ориентален десерт направен од тенки кори, полнети со мнооогу ореви и попарени во шербет. Спаѓа во групата на посни колачи.
Во нашата понуда вклучивме и баклава направена од тенки чоколадни кори, полнети со ореви и декорирани со вистинска чоколада.