Заследете не на

Инстаграм

 

Понеделник 07:00 - 23:30
Вторник 07:00 - 23:30
Среда 07:00 - 23:30
Четврток 07:00 - 23:30
Петок 07:00 - 23:30
Сабота 07:00 - 23:30
Недела 07:00 - 23:30

Контактирајте нѐ

За вас, кои сакате да почувствувате богат вкус и задоволство при секое парче торта. Повелете и уверете се во вкусот на нашите производи.

Доколку сакате да нарачате, да добиете информација или пак да оставите коментар можете да не контактирате на еден од телефонските броеви или на нашата фејсбук фан страница.

071/795-348 - Маџари ; 070/275-370 - Првомајска

*Продавницата на Првомајска е со работно време од 12 до 20 часот секој ден освен недела.

Ако имате било какво прашање надвор од работното време, оставете ни порака и ние ќе ви одговориме во најбрзо време.