Заследете не на

Инстаграм

 

Нашата приказна

Семејна традиција...

Почитувани купувачи и пријатели,
Шарлота е семејна компанија со повеќе три децениско работно искуство. Затоа е сосема нормално што ние денес уживаме репутација на една од најстарите слаткарници на ниво на цела држава. Во Шарлота се за првпат направени вашите најомилени вкусови на торти. Познатите: Домашна торта, Киндер, Шери, Нестле, Овошна и Ројал се резултат на долгогодишен труд, инвестирање и развој во производството на торти за сечиј вкус и способност да одговориме на секое барање и да ја ДИЗАЈНИРАМЕ вашата торта до совршенство.