Заследете не на

Инстаграм

 

f

Домашна торта

Домашна торта

Изработена од кори од белка со ореви, чоколаден и ванила фил, збогатени со (бадеми/лешници) и ореви и допринесуваат за познатиот богат и силен вкус на Домашната торта.

Tags: