preloader

Страницата е во изработка

Почиувани, нашата веб-страница е во изработка. По завршувањето со изработка на истата ќе можете да дознаете повеќе за нас и нашите услуги и воедно да ги нарачате вашите омилени слатки брзо и лесно токму овде на нашата веб-страница.

  За нас

  Почитувани купувачи и пријатели, Шарлота е семејна компанија со 31годишно работно искуство. Затоа е сосема нормално што ние денес уживаме репутација на една од најстарите слаткарници на ниво на цела држава. Во Шарлота се за првпат направени Вашите најомилени вкусови на торти, познатата Домашна торта, Киндер, Шери, Нестле, Овошна и Ројал се резултат на долгогодишен труд, инвестирање и развој во производството на торти за сечиј вкус и способност да одговориме на секое барање и да ја ДИЗАЈНИРАМЕ Вашата торта до совршенство. Со нас, Вие и Вашата торта ќе имате најубава слика и ќе останете запаметени по незаборавниот вкус на Вашата торта

  Контакт

  За вас, кои сакате да почувствувате богат вкус и задоволство при секое парче торта. Повелете и уверете се во вкусот на нашите производи.

  : 071/795-348 ; 070/275-370
  : Булевар Александар Македонски, 1000 Скопје ; Булевар Првомајска (во Супер Tinex)
  : slatkarnicasharlota@yahoo.com